Počet položek: 0 0 CZK

Baterie pro Nokii, na Nokia 530 Lumia ORIGINÁL

Baterie pro Nokii, na Nokia 530 Lumia ORIGINÁL

kliknutím zvětšíte
Baterie pro Nokii, na Nokia 530 Lumia ORIGINÁL
ks
Přidat do oblíbených
Kód:7693
Výrobce:Nokia
Cena s DPH : 228 CZK
DPH:21 %
Dostupnost:skladem
Baterie pro Nokii, na Nokia 530 Lumia ORIGINÁL

Kapacita baterie : 1430mAh           Typ baterie ( složení článků ) : Li-ION           Model baterie Nokia 530 Lumia - originální baterie.

Li-ion akumulátorům obecně nesvědčí extrémní stavy, tedy přílišné vybíjení (kapacita klesající k 0%) či naopak „přebíjení“ (nabíjení i když kapacita dosahuje 100%).
Oba případy sice řeší samotná elektronika umístěná v baterie, která řídí její nabíjení (hlídá teplotu, proud, reguluje „rychlost“ nabíjení), a software zařízení, což ovšem neznamená, že je z dlouhodobého pohledu toto řešení dostatečné. Důvodem je dosažení co nejvyšší výdrže zařízení, což s sebou přináší i jisté kompromisy ve vztahu k životnosti baterie.
V praxi tak výrobci ošetřují pouze ty (krajní) stavy vedoucí k trvalému poškození zařízení. Na jedné straně je dlouhodobé „přebíjení“ baterie (např. ponechání přístroje v nabíječce přes noc) řešeno automatickým přerušením nabíjení při dosažení 100% kapacity, což zamezí případné explozi baterie. Na druhé straně je zabráněno úplnému vybití způsobujícímu nevratné poškození či snížení kapacity přerušením napájení přístroje při nízké kapacitě baterie. Obvykle se jedná o hladinu několika procent, kdy je přístroj automaticky vypnut a bez připojené nabíječky se odmítne spustit. V tomto stavu je v baterii mnohdy podstatně více energie, než samotný přístroj ukazuje.

potřebujete poradit ? Baterie pro Nokii, na Nokia 530 Lumia ORIGINÁL

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     více informací




pošlete odkaz svému známému

Vaše jméno
Váš email
email vašeho známého
opište kód z obrázku antispam